Kwaliteit
Wij hebben jarenlange ervaring met de begeleiding van certificeringen op het gebied van kwaliteitssystemen. Heeft u begeleiding nodig bij het behalen van de benodigde en/of gewenste certificaten voor uw organisatie? Dan bent u bij Bosmilieuadvies aan het goede adres.
Arbo & Veiligheid
Specialist in bedrijfscertificering Bosmilieuadvies biedt begeleiding aan bedrijven om op een veilige en verantwoorde manier te werken cf. de wet- en regelgeving. Wij zijn gespecialiseerd in de bedrijfscertificering VCA (* / **) en kunnen u ook helpen bij het behalen van de Veiligheidsladder. Wij helpen u graag om een VGM beheerssysteem op maat op te zetten voor uw organisatie. Tegenwoordig vragen steeds meer (hoofd) aannemers om gecertificeerde bedrijven. Middels VCA kunt u als bedrijf laten zien dat u voldoet aan alle eisen op het gebied van de Arbowet- en regelgeving voor veiligheid, gezondheid en milieu.
Milieu & MVO
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor elke organisatie om zodoende rekening te houden met de omgeving (people, planet) en tegelijkertijd op een financieel gezonde manier ondernemen (profit).
Besluit Bodemkwaliteit
In het Besluit bodemkwaliteit zijn alle regels opgenomen die van toepassing zijn op het hergebruik van grond, baggerspecie en bouwstoffen. Middels deze wetgeving wordt gestreefd naar duurzaam bodembeheer. Bosmilieuadvies is specialist op het gebied van het Besluit bodemkwaliteit en helpt u en uw organisatie te voldoen aan alle regelingen en certificeringen op dit gebied.
Cursussen
Op maat gemaakte cursussen. Mocht u meer willen weten over de verschillende normen of een norm specifiek? Wij bieden (op maat gemaakte) cursussen aan waarmee we u in een halve of hele dag bijpraten.

Benieuwd hoe wij uw bedrijf kunnen helpen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.
Jakob Bos
Adviseur certificeringen

Heeft u vragen over kwaliteitsmanagement?

Neem contact met ons op!