Op maat gemaakte cursussen

Mocht u meer willen weten over de verschillende normen of een norm specifiek? Wij bieden (op maat gemaakte) cursussen aan waarmee we u in een halve of hele dag bijpraten.

Hieronder vindt u een aantal cursussen die wij aan onze klanten aanbieden:

In de cursus BRL 9335 behandelen wij in een hele dag alle normelementen van de beoordelingsrichtlijn 9335 voor grondbeheer. Daarnaast wordt de CROW 400 doorgenomen en wordt de bodemkwaliteitskaart en besluit bodemkwaliteit nader toegelicht. Voor meer informatie en een prijsopgave kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de website.

Cursus ISO 9001 / ISO 14001

Als u op zoek bent naar een informatieve bijeenkomst over de (nieuwe) ISO bent u bij ons aan het goede adres. In de cursus behandelen we veel voorbeelden uit de praktijk en zullen alle normelementen worden doorgesproken. Op deze manier weet u wat een kwaliteitsmanagementsysteem en/of een milieuzorgsysteem inhoudt en hoe u aan de slag kan gaan om dit voor uw eigen organisatie op te zetten.

Cursus Asbestherkenning

In deze praktijkcursus van een halve dag geven wij u alle informatie die u nodig hebt om asbest in de grond te herkennen en vertellen wij op welke manier hier het best mee om kan worden gegaan.

Cursus Indicatieve monstername

De cursus indicatieve monstername duurt een halve dag. Tijdens de cursus zal de cursusleider uitleggen op welke manieren indicatieve monsters genomen dienen te worden. Aan het eind van de cursus krijgt u hiervoor een certificaat. Wij bieden eveneens een combinatie van de cursus asbestherkenning en indicatieve monstername aan, dit duurt een hele dag.

Jakob Bos
Adviseur certificeringen

Heeft u vragen over kwaliteitsmanagement?

Neem contact op met een adviseur.