Kwaliteitssystemen

Heeft u begeleiding nodig bij het behalen van de benodigde en/of gewenste certificaten voor uw organisatie? Dan bent u bij Bosmilieuadvies aan het goede adres!

Jarenlange ervaring
Wij hebben jarenlange ervaring met de begeleiding van certificeringen op het gebied van kwaliteitssystemen.
Specialist
Door de verschillende typen klanten en de vele verschillende certificeringen die wij begeleiden zijn wij thuis in alle eisen en houden we alle wijzigingen nauwlettend in de gaten.
Ondersteuning en advies
Door middel van ondersteuning en advies begeleiden wij u tijdens het gehele certificeringstraject. Van implementatie tot certificatie tot onderhoud en toetsing van het systeem.

Een professionele organisatie kan, middels het vastleggen van haar kwaliteitssysteem, haar marktpositie verstevigen. Wij hebben ruime ervaring in de begeleiding van bedrijven naar het behalen van het ISO 9001:2015 (kwaliteitsmanagement) certificaat en het onderhouden van het kwaliteitssysteem.

Kwaliteitsmanagement / ISO 9001:2015

ISO 9001 is wereldwijd de meest gebruikte standaard voor kwaliteitsmanagement. Door middel van deze norm wordt kwaliteitsmanagement gestructureerd en toetsbaar. Wij helpen u graag met het opzetten van ISO 9001 systeem dat bij uw bedrijf en bedrijfsvoering aansluit én waarmee u voldoet aan alle eisen vanuit de norm. Door middel van ondersteuning en advies begeleiden wij u tijdens het gehele certificeringstraject. Van implementatie tot certificatie tot onderhoud en toetsing van het systeem.

Met de ISO 9001:2015 kan de basis worden gelegd en kunnen later ook andere certificaten behaald worden zoals de ISO 14001:2015 (milieuzorg), CO2 prestatieladder, MVO prestatieladder (People, Planet, Profit), VCA (veiligheid) of de verschillende Beoordelingsrichtlijnen (BRL) van het Besluit bodemkwaliteit.

KAM-coördinator

Om concreet invulling te geven aan de diverse eisen vanuit de milieuvergunning en de Kwaliteit-, Arbo– en Milieuzorg kunnen wij interne controlerondes uitvoeren om uw bedrijfsproces te verbeteren. Met het intern oplossen van dergelijke knelpunten voorkomt u eventuele dwangsommen en handhavingsacties van het bevoegd gezag. Ons bureau verleent ondersteuning en kan ook zelfstandig optreden als KAM-coördinator voor uw bedrijf.

Benieuwd hoe wij uw bedrijf kunnen helpen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.
Jakob Bos
Adviseur certificeringen

Heeft u vragen over kwaliteitsmanagement?

Neem contact op met een adviseur.